Skiferien og grej dertil kan blive dyrt som første gangs indkøber, kan man låne til sin første tur er det, det som vi anbefaler i de fleste tilfælde. Falder man for sporten anbefaler vi så også at man køber det gode grej og ikke køber noget billigt skrammel i dit lokale supermarked fordi de har en spotvare. Vigtigst er at du har gode skistrømper og skihandsker, det er hænder og fødder man helst ikke vil fryse, da de kan være svære at varme op.

Har du brug for nye skihandsker?

Skisport er en sport, der kræver den yderste beskyttelse og komfort. Det sidste, du ønsker at gøre, er at købe noget for billigt, som vil efterlade dine hænder kolde og ubehagelige. Derfor er det vigtigt, at købe handsker som er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der holder dine hænder varme, samtidig med at de giver dig maksimal smidighed. Skihandsker er designet til at blive båret alene og ikke med handsker under. Alt efter vejr forhold kan det dog svinge er man i Norge en kold dag i januar er ikke det samme som en tur til Val Thorens i påsken i høj sol.

Hestra er måske det bedste mærke, når vi taler skihandsker, de laver i alle former, tykkelser og forskellige materialer. De er lavet til at holde længe og holder dine hænder varme selv på de koldeste dage. De har alle mulige forskellige modeller, så du vil altid finde en der passer perfekt til din stil.

Du vil ikke blive skuffet over skihandsker fra Hestra, de er meget komfortable og nemme at tage af og på takket være deres design. Grebet er fremragende, så du behøver heller ikke at bekymre dig om at miste kontrollen over dine skistave, mens du har dem på!

At investere i et par gode skihandsker, kan betyde flere timer på pisterne, ingen frosne fingre samt et lækkert greb på dine stave.