Stranden er måske det mest afslappende sted på jorden. Lyden af bølger, der slår mod kysten, de varme solstråler, der rammer din hud, og den kølige brise, der blæser gennem dit hår, giver dig en følelse af friskhed og liv. Det er ikke underligt, hvorfor folk strømmer til dette badehoteller i Jylland for at holde ferie året rundt. Der er mange forskellige muligheder for indkvartering på et badehoteller her er nogle af mine favoritter grunde til at besøge et badehotel!

  1. Lyden og lugten af havet er utroligt afslappende
  2. Solbadning på stranden er en fantastisk måde at blive naturligt solbrændt på
  3. At svømme i havet er en sjov måde at køle ned på en varm dag
  4. At gå en tur på stranden er en god måde at få motion på
  5. Det er meget beroligende at lytte til bølgerne, der slår mod kysten
  6. Strandhoteller har ofte flere aktiviteter til rådighed end traditionelle hoteller som ligger inde i fx København, Aalborg, Aarhus eller Odense

Hjerting Badehotel

Hjerting Badehotel som ligger 10 km fra Esbjerg by.

Hjerting Badehotel er et fremragende badehotel med et enkelt og venligt design. Maden her smager hjemmelavet, hvilket gør den endnu mere behagelig at spise! Jeg anbefaler at prøve deres stjerneret eller burger for to forskellige typer af retter, der vil give dig lyst til mere

Knudhule Badehotel og Gastronomisk Institut

Knudhule Badehotel ligger et par km uden for Ry, med den flotteste placering udover knudsøen.

Denne restaurant har et ry for at servere noget af det bedste skandinaviske og danske mad i byen. Menuen byder på friske fiskeretter, hjemmelavet suppe (med brød), lækre salater med bær i – alt sammen til priser, der ikke sprænger dit budget! Mange mennesker nyder at komme her, fordi de ved, hvilken slags service de kan forvente; venlige medarbejdere, der mere end gerne yder hjælp, hvis det er nødvendigt, samtidig med at de sørger for, at du får en fantastisk madoplevelse forude, hvad enten det er ved anbefaling eller observation alene.

Hvorfor skal du besøge badehoteller i Danmark?

Hvis du er på udkig efter et smukt sted at bo i Danmark og samtidig vil have mad af højeste kvalitet, så kan jeg varmt anbefale et af badehotellerne! Badehotellerne er perfekte, hvis du er på udkig efter en afslappende og behagelig ferie. De tilbyder alt fra swimmingpools og spabade til saunaer og dampbade, vildt god mad – og vigtigst af alt gode naturområder.

Mange mountainbikere og udendørs elskere er kæmpe fan af badehotellerne, områderne omkring mange badehoteller ligger i områder hvor der er gode mountainbike baner, gode skove til at gå lange ture og når man så har brug for lidt mere afslapning til kroppen, så tager man ned i restauranten på badehotellet også får man noget super godt mad med en god vin fra vinkortet.