Hvad sker der på Bondegården?

Remiseparken
Peder Lykkes Vej 71-73
2300 København S
                  

Bondegården er åben for alle, husk at holde afstand og god håndhygiejne!


PONYTRÆKNING       børn på 0-6 år

Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag:       ca. kl. 14.30

Lørdag, søndag:                                                  ca. kl. 13.30

 

Hvis det er for dårligt vejr, der er for lidt personale eller der kommer andet i vejen, kan ponytrækningen blive aflyst.

 

Det koster ikke noget at deltage, man skal bare møde op og opføre sig pænt :)

Det er obligatorisk at have ridehjelm på, som kan lånes på Bondegården.Lørdag den 5. september er der indvielse af den istandsatte Remisepark. Borgmesteren kommer og der vil være aktiviteter så som fodboldturnering, minigolfturnering, hønselortelotto, skraldeorientering, badgemaskiner, Urbanplanten, sceneoptræden, snobrød og saftevand. Kom glad :)


Lørdag den 17. oktober udkommer "Livet på en pædagogisk bemandet legeplads", skrevet af Bruno Jacobsen. Det er en fortælling om 31 års ansættelse på Bondegården i Remiseparken. Denne dag vil Bruno selv fortælle lidt om bogen.

 


OBS - ændringer i forbindelse med Covid-19!!!

På grund af smittefare kan publikum ikke komme ind på gårdspladsen. Personalet, som beskæftiger sig med dyrene, må ikke være i kontakt med publikum. Det er ikke muligt komme ind til dyrene, og det er ligeledes ikke tilladt at fodre dyrene!

Ponytrækning er ikke muligt, da sadler og hjelme skal sprittes af hver gang der skiftes barn. Der kan gå længere tid før ponytrækning igen kan foregå. 

Bondehuset er lukket for pædagogiske aktiviteter, men toiletterne kan benyttes.