Din næste rejse står for døren, og det er altid spændende! Men af og til, kan ferier og rejser blive en stressende og bøvlet oplevelse, for eksempel når det kommer til pakning, bilture og organisering af det praktiske. Der er dog simple hacks, som kan gøre din ferie mere fornøjelig, ved blot at indføre magneter til din rejsetaske.

Læs vores guide til smarte magnethacks til rejsen her.

Magnetløsning til håndklædet

Magneter er en smart størrelse. Med deres stærke og vandfaste funktion kan de fungere som din bedste ven ved poolkanten eller på stranden. Med blot to små magneter, en på hver side, kan du sørge for at dit fugtige håndklæde forbliver på din liggestol og samtidig kan tørre i solen.

Magneternes styrke gør, at de snildt kan holde andre genstande, som vådt badetøj, sommerhatten og meget mere. De fylder stort set ingenting og kan medbringes i lommen eller tasken overalt på farten.

Hold dugen fast med magneter

Selv på varme sommerdage kan blæsten tage til, og ingen er vilde med en blafrende dug midt i kaffen. Med to små beskedne magneter ved bordhjørnerne, kan holde dugen sikkert holdes fast uden fare for vindulykker.

Man skal ikke lade sig snyde af magneternes lille størrelse. De små neodymium magneter er nogle af de stærkeste, der findes, og kan holde op til meget mere end 30 kg.

Organiser din rejse med magnetlommer

Med magnetlommer er der ikke noget der bliver forglemt før din rejse. Lommens effektive dobbeltfunktion fungerer som et ophæng til alle magnetiske overflader.

Benyt lommen til at organisere dine boardingkort, brochure eller kort over din kommende rejse. Magnetlommerne er også det perfekte redskab til at udstille feriebilleder, med et helt unikt magnetisk ophæng efter din hjemkomst.

Hold forrudedækken fast med magneter

Beskyt din bil for det skarpe sollys, uden at du behøver smide en masse penge efter dyre overdække. Benyt dine magneter til at fastholde forrudedækken på din bil og beskyt interiør for solskade og overophedning.

Magneter fås i varianter, som kan modstå alt fra vand til hårdfør vind, så de kan med lethed benyttes til udendørs brug.

Magneter med i tasken

Med magneter i din kuffert, kan du ikke gå fejl. Besøg hjemmesiden Brisingi.dk og se det kæmpe udvalg af magneter til alle formål, og optimer din næste færd med disse smarte magnetløsninger.